Før du setter i gang

Det første du må gjøre er å lage deg en brukerprofil.

Du må være innlogget for å kunne registrere observasjoner. Da kan du også gjøre endringer og oppdateringer i observasjonenen dine etter at de er lagt inn.

Opprette ny bruker

Du oppretter ny bruker ved å klikke på «registrer deg» på regobs.no, deretter fyller du inn kallenavn, som er det navnet som vil vise ved dine observasjoner på regobs.no.

Du står fritt til å velge kallenavn, men vi oppfordrer brukere som representerer en eller annen organisasjon om å vise det på denne måten: navn@organisasjon. For eksempel jostein@nve. Det er kun kallenavnet som er synlig for andre på regobs, så du kan selv velge om du vil opptre med fullt navn eller om du vil være anonym. 

På min profil kan du også legge til telefonnr. Dette vil heller ikke vise offentlig, men det er kjekt for oss å vite hvis du har sett noe som vi har lyst til å ringe og høre mer om.

Problemer?

Hvis du opplever problemer med oppretting av brukeren din kan du ta kontakt med enten jaas@nve.no eller raek@nve.no. Det er også disse du må sende en epost til hvis du vil forandre epostadressa som er knyttet til regobsbrukeren din.